Kestävät, luotettavat ja erittäin tehokkaat Mark-ilmankäsittelylaitteet

Teollisuuden ilmankäsittelylaitteidemme valmistaja on hollantilainen Mark Climate Technology. Yritys on suunnitellut ja valmistanut ilmanhallinnan ratkaisuja vuodesta 1945 alkaen. Laajan valikoimansa puolesta Mark on Euroopan suurin sisäilmastoteknologian ratkaisujen valmistaja. Yrityksen keskeisiä kilpailuvaltteja ovat in-house-suunnittelu, erittäin laaja tuotevalikoima, korkea laatu ja tekninen tuki.

Mark ilmankäsittelylaitteet Finess Energy Oy

Mark Climate Technology -ilmankäsittelylaitteet

Kestävät ja luotettavat Mark-ilmankäsittelylaitteet on tarkoitettu teollisuuden ilmanvaihtoon. Markin tuotevalikoima on erittäin laaja, minkä ansiosta eri käyttötarkoituksiin löytyy juuri sopiva ratkaisu. Valikoimaan kuuluu käyttökohteen mukaan räätälöityjä laitteita, joista on saatavilla kaasu- ja öljylämmitteisiä sekä vesisyöttöisiä lämmitysvaihtoehtoja:

  • Ilmankäsittelykoneet
  • Lämmöntalteenottoyksiköt (LTO)
  • Ilman lämmitys ja jäähdytys
  • Energiatehokkaat kondensoivat ilmanlämmityspatterit
  • Puhaltimet
  • Lämpöpumput
  • Kaasutoimiset lämmittimet

Mark Climate Technology -ilmankäsittelylaitteet

Uusien laitteiden tilantarve sekä rakennettavan infrastruktuurin ja prosessitekniikan toteutus aiheuttavat usein haasteita teollisuuskiinteistön laajennuksen ja käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä. Lue artikkelista, mitä erityisiä hyötyjä Mark-laitteiden ominaisuudet tuovat varsinkin remonttikohteissa:

>> Suora kaasulämmitys ja kondensoivat polttimet tekevät ilmanvaihtokoneesta erittäin tehokkaan, käytettävän ja edullisen 

Oletko kiinnostunut Mark-ilmankäsittelylaitteista? Soita asiantuntijallemme tai täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä:

Juha-Pekka Paavola puh. 040 159 7767
Antti Mattila puh. 040 723 4774